Serveis

Limpieza fosas sépticas en Mallorca

DESEMBOSSAMENT

Molts són els motius pels quals es pot produir una obstrucció. Per això, abastem tot tipus de solucions per desembussament i obstruccions d’arquetes, lavabos, embornales, escomeses, desguassos, sifons, piques, banyeres o dutxes.

Fontanería en Mallorca

NETEJA FOSSA SÈPTICA

El nostre servei de neteja de fosses sèptiques a Mallorca t’ajudarà en el manteniment del filtrat de les aigües fecals i en el buidatge residual. Un bon manteniment de les fosses evitarà l’acumulació de llot que, a llarg termini, pot perjudicar en el seu filtrat i drenatge.

Serhabit Gelabert comptem amb professionals qualificats en el camp que són capaços d’oferir efectives solucions adaptades a les teves necessitats:

  • Neteja fossa sèptica: desinfecció dels dipòsits d’aigües fecals.
  • Manteniment fossa sèptica: cura i conservació dels dipòsits.
  • Buidat fossa sèptica: Desguàs del pou negre.
Agua potable en Mallorca

PROVEÏMENT D'AIGUA POTABLE

Ja sigui per a una casa particular o per a una empresa, proveïm d’aigua potable a qualsevol domicili de Mallorca. Cadascuna de les nostres operacions és perfecta per dotar de subministrament en l’ompliment de piscines o aljubs. Per a això, en el nostre equip comptem amb el millor material que ens permet obtenir resultats d’absoluta qualitat; aposta segura.

Utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar i millorar l'experiencia d'usuari de la nostra pàgina web i per gestionar els nostres espais publicitaris. Si continua navegant sense canviar les seves preferències del navegador, considerarem que n'accepta el seu ús. Per a més información per favor llegeixi la nostra Política de Cookies. Acceptar