logo sin casa

Professionals

Serhabit Gelabert és referent a Mallorca en el sector de la neteja de fosses sèptiques, desembussament de canonades i proveïment d’aigua potable a Mallorca.

Eficàcia i rapidesa

La nostra empresa treballa oferint solucions eficaces i de qualitat, sempre aportant la major rapidesa possible en els seus serveis i a un preu competitiu.

Servei 24h

Treballem a la teva sencera disposició les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. Cadascun dels nostres serveis compta amb la garantia de qualitat per als nostres clients i l’efectivitat de la intervenció immediata.

SERVEIS

Slide

Neteja de fosses

El nostre servei de neteja de fosses sèptiques a Mallorca t’ajudarà en el manteniment del filtrat de les aigües fecals i en el buidatge residual.

Slide

Construcció i Lampisteria

Oferim la solució a qualsevol dels possibles problemes dels nostres clients; per això, també comptem amb serveis complementaris de lampisteria, neteja de sòls i construcció.

Slide

Venda d'aigüa potable

Ja sigui per a una casa particular o per a una empresa, proveïm d’aigua potable a Mallorca a qualsevol domicili.

Slide

Desembussament

Abastem tot tipus de solucions per desembussaments i obstruccions d’arquetes, lavabos, embornales, escomeses, desguassos, sifons, piques, banyeres o dutxes.

Utilitza cookies pròpies i de tercers per optimitzar i millorar l'experiencia d'usuari de la nostra pàgina web i per gestionar els nostres espais publicitaris. Si continua navegant sense canviar les seves preferències del navegador, considerarem que n'accepta el seu ús. Per a més información per favor llegeixi la nostra Política de Cookies. Acceptar